Ptge. Sant Joan Baptista de La Salle, 1, 08110 Montcada i Reixac (Barcelona) anticsalumnes@montcada.lasalle.cat 935641590

MISTERIO EN NAVIDAD

L’Associació d’Antics Alumnes convida als associats a veure l’obra de teatre MISTERIO EN NAVIDAD que representa el Grup de Teatre de La Salle Montcada a la Sala d’Actes del col·legi; subvencionem dues entrades per associat a una representació que es faci en els dies programats.

Sinopsi: Años 50. En una mansión burguesa aislada en el campo, el dueño de la casa es asesinado durante los preparativos para la Navidad. Ocho mujeres cercanas a la víctima están presentes y, sin ayuda de la policía, comienzan la investigación de un crimen del que todas se acusan entre sí porque todas podrían ser culpables.

Dies: 16/12 a les 20h ; 23/12 a les 20h i 14/01 a les 18h

Podeu recollir les dues entrades dient el vostre nom, cognoms i DNI pel dia que desitgeu assistir a la funció a:

– L’oficina REALE al c/Barcelona centre 19-21 (davant de l’església de Montcada), els dimarts 11.30h a 13h i els dijous de 17.30h a 19h (excepte festius).

– la taquilla de la Sala d’Actes dues hores abans de cada representació.- Per missatge directe a Grup de Teatre La Salle Montcada

– per correu electrònic a gtlasalle@yahoo.es (rebreu un missatge amb la confirmació de la reserva).

Desitgem que gaudiu molt amb aquesta obra, l’experiència i la trajectòria del Grup de Teatre de La Salle Montcada, amb més de 30 anys representant obres que tots recordem i mai oblidarem, ens ho fa anticipar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.